Anteeksi, mutta missä pidätte väkijuomianne?

Britvic-Long-Mixed-Drinks- (1)

Pohjustetaan tätä horinaa ensin Ellit.fi tähtitoimittajan himputin syväluottaavalla luonneanalyysilla Lue, mitä miehen juomatilaus paljastaa hänen seksitaidoistaan. Artikkeliin pääsee käsiksi vaikka tästä.

Löysin itseni puolittain listoilta, mutta about 50pinnaa jäi Nummiston Annalta kartoittamatta.

Normibaarissa weapon of choicekseni yleensä valikoituu yksinkertainen karpalolonkero. Miksi karpalolonkero? No syitä monia, ihan ensimmäiseksi kyseinen lidus tuntuu aiheuttavan kevyemmin maailmanlopun närästyskohtauksia, hinta on inhimmilinen, maku juotava joka ei väljyyntymisestä paljoa ota takkiinsa ja mikä parhainta ..juoman saa lähes poikkeuksetta pullosta, ei hanasta. Fiinimmissä paikoissa rikon jään ja proxaan karpalolonkeron tilaamalla Evil Empire paukkuja(tsekkaa ohjeet aikaisemmista postauksistani).

Jos mesta on tunnettu olutvalikoimistaan niin tällöin ehdottomasti Hoegaardenin vehnäolut tarjoiltuna sille tarkoitetusta mukista, joka asianmukaisesti viilennetty pakastimessa ennen esillepanoa. Diili on selkeä, jos mukit tiskikonekuumia, vääränmoisia tai kyyppari ei tiedä mistä on kyse niin tällöin mode vaihtuu takaisin karpalon ihmeelliseen maailmaan. Yleensä siitä myös tietää ettei ole niin vakaissa käsissä anniskelu, jos ammattihenkilö kysyy, että laitetaanko juomaan vielä lime. No lime Hoegaardenissa on about yhtä hienoa kuin ketsuppi gourmeeruuoan mausteena. Eli ei plz!

Tummia, mutta tymäkän alkoholipitoisuuden juomia tapaan yleensä vältellä, koska niiden aiheuttamat jälkioireet tälleen kehittyneellä iällä ovat aivan uskomattoman epämukavia. Jos nyt ihan pakko on leikitellä niin ehkä sitten yksi Boiler maker/Syvyyspommi -tyyppinen viritelmä, jossa hanabisseen upotetaan shotillinen talon halvinta viskiä laseineen päivineen. Maku ei lainkaan niin hirvittävä kuin äkkiseltään voisi kuvitella ja tähän sotkuun se limekin sopii oikein mainiosti. Välittöminä oireina kuitenkin hupun vaiheittainen tummuminen ja sananvapauden kiihdyttäminen niihin sfääreihin, missä alkaa hävettämään about heti kun jutut tulee suusta ulos. Toinen leikkisä kaukomaailmojen juoma, johon kannattaa joskus tutustua on sekoitelma nimeltä Brutal hammer. Vasara on vodkan ja halvan punkun iloinen liitto suhteessa 1/3 vodkaa ja 2/3 viintä. Tähän potpurriin käy myös joku hapan siivu hedelmää koristeeksi ja luonnolliseksi C-vitamiinin lähteeksi.

Preferenssit toki ylikirjoittaa ihmisten ylitsevuotava anteliaisuus, jos joku joskus haluaa tarjota suosikkejaan tai bäkkärin antimissa vain Jallua ..niin pakkohan se on.

Mansikkamargariita on myös aina tosi safebet, jos pitää arpoa tarjottavia juomia. Party tricksien kuningas on yllyttää juoja yrittämään pillin tukkeutumista imupaineella. Montaks kalorii tässäkin on?

Tumma Rebeli on loputtomasti paljon parempaa kuin Velkonne.

Rakasta!

-K

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de