ATK-jäbän tupakkavieroitusklinikka, part deux

03/12/15
teknologia

evic_supreme

Alkuun taasen pakolline disclaimeri, sähkötupakointi ei ole missään nimessä terveysveto! Öljy- tai rasvapohjaisten linimenttien höyrystys suoraan keuhkoihin ei sovi kenellekkään, mutta tietyiltä leveleiltä mahdollisesti on terveellisempää kuin vanhanliiton analogispaddut. Jos myös satut olemaan alaikäinen of species, niin lopetappa välittömästi lukeminen ja opettele mielummin vaikka joku sähäkkä uusi taito itsellesi.

Jonnin aikaa sitten esittelin teille Aspiren suhteellisen laadukkaan Premium/Starteri-kitin, joka sopii hyvin entry levelin putkeksi, jopa pinttyneelle tervakeuhkolle. Sainpahan jopa töissä innostettua kauan häkää hengitelleen henkilön Aspiren kanssa muille tavoille. Elämä on kuitenkin kuolemaksi, joten tsekataan tänään hieman kehittyneempi tuote.

Melkein päivittäin saan kysymyksiä kanssapeebseiltä siitä, mitä itse pyörittelen regressioimuvälineenäni. Pistän kätevyyden nimissä listan Motivaatiomieheen, myöhempiä copy/paste -laiskuuskohtauksiani varten. Lista ei missään nimessä ole the parhain mitä vapailta markkinoilta on saatavissa ja varmasti kirvoittaa kovaakin kritiikkiä hardcore höyrypäiltä. Y’know sellaisilta, jotka askartelevat omat kääminsä ja sotkeva itse e-nesteensä.

Luottomodina pohjilla toimii rosteriteräksestä valmistettu Joyetechin eVic Supreme. Okei okei, eihän se mene kuin 30wattiin, mutta hyvinä puolina löytyy micro-usbinen latausväyläke, selkeä näyttö ja helposti käsiksi päästävät teho- ym. säädöt. Modissa virtalähteenä Sonyn VTC5 imr-akku, joka toiminut mallikelpoisesti vaativissakin baariolosuhteissa. Kyseistä akkua ei tosin kannata mennä, suojapiirittömyyden vuoksi, mennä pujottelemaan mekaanisiin modeihin. (Mekaanisissa modeissa kannattaa katsoa akku, jossa suojapiiri.)

eVicin nokilla keikkuu sub-ohmin Aspiren Atlantis clearo, johon modattu aftermarket 6ml. pyrex-lasinen tankki. Laajempi tankki on minusta aika must kaikille Atlantiksen omistajille, koska sub-ohmi käämillä stokki 2millin tankki ehtyy melkoista haipakkaa. Metsätetsareille on tarjolla clearoon myös teräksellä vahvistettu vaihtotankki, joka kestänee keskiraskastakin damagea.

Drippinä kaiken päälle yleensä käytän wide bore pyrex-tippejä, mutta 510 standardin liitoksella aparaattiin sopii käytännössä mikä driptip tahansa. Itse olen tykästynyt lasisiin suulakkeisiin, koska ne on helpointa pitää puhtaana ja niistä ei irtoa metallimaisia lisämakuja.

Tehoissa eVic Supreme on säädettävä melkein tappiin, koska 0.5ohmin käämi on vaativa kaveri ja about 20-25w rangellakin aika huonosti höyrystävä. eNesteissä kannattaa sub-ohmin kanssa jättää kaikki yli 10mg/ml nikotiinimikstuurat hyllyyn, ellei sitten tietenkin kärsi kovista vieroitusoireista. Omalta osaltani 18mg/millinkin litkut saivat kohtalaisen pahan olon aikaiseksi.

Hintaa paketille kertyy siinä 160€ ja vaihtokärjet Suomessa maksavat siinä 3-4€/kpl.

Obs.huom. Älä sekoita toisiinsa Joyetechin eViciä ja eVic Supremea, ne ovat kaksi täysin eri laitetta. Hieman vanhempi eVic ei tule toimimaan hyvin sub-ohm käämin kanssa, siinä ei vain riitä tehot oli akkuna millainen morkula tahansa.

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de