Elokuvissa – Rocky Balboa

10/08/09
elokuvat

Mä olin niinku tosi huonolla tuulella. Ravintolassa viini oli aivan liian kevyttä sisäfileelle. Vaimo valitsi. Huone oli varmaan 26 asteinen ja viini tuotiin pöytään huoneenlämpösenä, eih. Ja sit niillä ei ollu mitään single malt wiskejä. Mähän en mitään blendejä juo, koska singlemaltit on parempia. Kaikkihan sen tietää. Ne on kalliimpiakin. Jos tietää näistä aioista jotain, kuuluu viskikin kirjottaa kaksoisveellä. Ja sit mä halusin oluen, mut ei niillä ollu Hoegaardenia. Se on mun lemppari, koska siinä on curacaon kuorta mausteena. Muissa oluissa ei ole. No sit mä sain jonkun tavallisen oluen, mutta lasia ei ollut etukäteen jäähdytetty. Onneks mä haukuin koko ravintolahenkilökunnan. Se helpotti, mut vaan vähän.

Kotona mä mietin, että mun pitää piristää itseäni jotenkin. Ehkä mä kävisin golf-kaupassa huomenna. Mut nyt mä tekisin gintonicin. Mä teen sen Bombay Sapphireen, tiätty. Kerran tein johonkin muuhun ja meinasin oksentaa, se oli niin pahaa. Ja sit mä puristan siihen puolikkaan limen, mutta laitan kuitenkin sitruunan koristeeksi. Sillee se on parasta.

Sit mä katsoisin Rocky Balboan.

Rocky Balboa training montage arvostelu

So what we’ll be callin’ on, is good old-fashioned blunt force trauma. Horse power. Heavy duty cast iron pile drivin’ punches that will have to hurt so much it’ll rattle his ancestors. Everytime you hit him with a shot, it’s got to feel like he tried kissing the express train.

Rocky tunnari alkaa: tää tätä tää tätä tää tätä tätä tääää… Läskinnnäköinen Rocky juoksee ylämäkeen. Olen välittömästi kananlihalla. Takaraivossa kihelmöi. Rakkaudella tehty gintonic maistuu yhtäkkiä feikiltä. Paniikinomaisesti heitän sen seinään ja kaipaan halpaa olutta. Tölkistä. Rocky tekee lisäpainoleukoja. Mason Dixonin valmentaja sitoo käsisiteitä. Rocky tekee penkkiä. Pitkää sarjaa, sillä on jo kauhea hiki. Sali ja painot on, tottakai, rähjäiset. Sä oot automaattisesti pahojen puolella, jos treenaat hightech salilla. Rocky on hyvien puolella, sillä on valurautapainot.

Mason Dixon varjonyrkkeilee. Rocky heiluttaa kahvakuulaa, sillä on koko ajan hiki. Taustalla muutama tyyppi katselee kulmat kurtussa. Ne on hengessä mukana. Mä oon hengessä mukana. Mason Dixon pääsee jo lyömään pistareihin. Rocky juoksee ulkona, sillä on pipo. Sit sillä on koira, jonka elokuvan nähneet tunnistaa Punchy:ksi. Sekin on vähän vanha ja raihnainen, mutta sillä on harmaa t-paita laitettu päälle. Rockyllä on vanha harmaa jumppapuku. Mä revin paniikinomaisesti mittatilauspukua pois päältä. Se vie pahojen puolelle.

rocky-balboa-steps-dog_1166560005

Rocky-tunnari voimistuu. Rocky himmailee jotain painojen kanssa. Duke raivoaa sille vieressä. Viimeinen toisto takakyykkyä. Tekeeköhän Rocky 5×5? Mut sillä oli vyö, joten se ei oo ihan fully-functional. Mut koska sillä on valurautapainot, niin se lasketaan silti. Kumipainoja käyttävät on pahojen puolella.

Maxon Dixon jabittaa kehässä. Sillä on coolit treenivermeet. Rocky taas juoksee Punchy-koiran kanssa ulkona. Mulla ei oo enää ees sukkia jalassa, vaan mä seison mun Calvin Kleineissa ja ulvon innostuksesta. Calvin Kleineissa!?!? Mä riisun ne Calvinit vähän vitun äkkiä helvettiin. Heitän ne ikkunasta ulos. Hyvien puolella ei käytetä jotain vitun Calvineita.

Rockyllä on ketjut. Se heiluttelee niitä. Pahikset käyttää käsipainoja. Miettikää, ketjut! Mason Dixon lyö nopeuspalloa, selvästi pahojen puolella. Sen kaveripahikset katsoo vierestä. Samaan aikaan Rocky puskee järkyttäviä penkkipainoja ja heiluttelee niitä ketjuja. Ketjuja! Sillä on kova hiki ja kaamea tuonelan irvistys. Mason Dixon näyttää coolilta. Rocky ei. Mason on pahojen puolella, Rocky hyvien. Mäkin irvistän. Sotken tukkaa ja toivon että mulla ois hiki.

Mason taas varjonyrkkeilee. Rocky punnertaa toinen käsi koripallon päällä. Rokcy juoksee räntäsateessa. Voi jumalauta että se on pitkällä hyvien puolella. Rocky heiluttaa kahvakuulaa. Rocky lyö moukarilla isoja autonrenkaita. Rocky lyö tynnyrillä lattiaa. Rocky takakyykkää ja juo raakoja kananmunia. Käyn oksentamassa sisäfilepihvin. Mason Dixon varmaan syö niitä. Lisää räntäsadetta. Rocky heiluttaa käsipainoja. Fully functional style. Viimein Rocky jo lyö säkkiä, mutta ulkona. Se on hyvien puolella. OH MY GOD!!! ROCKY LYÖ PALJAIN KÄSIN NAUDANRUHOJA!!!!!!!

…. kaverit… sori… antakaa mulle hetki… mä en tiedä… mulle tuli vaan.. sori… mä oon ihan kunnossa… huhhuh!

Sit Rocky taas hakkaa säkkiä ja heiluttaa sitä tynnyriä. Sitte kiskaistaan iso läjä valurautaa rinnalle. Vähän tekniikka näyttää oudolta. Rocky työntää ison lähän valurautaa pään päälle!!! Ja sit lyödään yläviitosta kavereiden kanssa!! Mäkin taputan käsiä. Sitte vielä juostaan räntäsateessa Punchy-koiran kanssa ylös oikeustalon portaita. Ei tunnu missään! Rocky nappaa Punchy-koiran syliin ja tuulettaa.

rocky_balboa_1

Fade out.

arto@motivaatiomies.com

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de