Illan tupakkivieroitusklinikan härvelit, part cinco. Joyetech eVic-VT

07/16/15
teknologia

evic

Pakolliset introt taas heti kärkehen, jos olet minori niin eläpä lue tätä pidemmälle tai yösaatanat tulee ja pesee tottelemattoman olmin simmut mäntysuovalla.

Muodollisuudet kun saatiin näinkin kätevästi pois kuleksimasta, niin otetaan illan kissa pöydälle keskustelua varten. Eli mitähäh?

Nyt jos koskaan on hyvä hetki hypätä pois evil big tobaccoteollisuuden ikeestä, kaulapartojen höyrykulttuuriin. Miksi?

Markkinoille tulee kuukausittain toinen toistansa parempia virityksiä kiinamieheltä ja vielä lainsäädäntö ei ole päässyt mukaan kieltojuhliensa merkeissä. Eli hyvänkin vekottimen voi käydä ostamassa itselleen paikkakunnan kivijalkamyymälästä euroja vastaan. Jos kotipaikkakunnaltasi ei moista erikoisliikettä löydy niin pistän varoiksi artikkelin loppuun parit kotimaiset webbimyymälät, jotka ovat ainakin minua kohdelleet oikein mainiosti.

Joyetech eVic-VT on Joyetechin uusimpaa e-tupakkimodia, jossa yhdistyy firman monivuotinen kokemus kuluttajaystävällisten VV/VW-modien valmistajana. Sanottakoot, että firma ei ole höyryskenessä se isojen poikien merkki, mutta tänään käsitelty VT on ihan oikeasti jo lähellä tuotetta eikä mikään Esko Elektroniikkahifistelijän 1kW boximodi.

Ei vieläkään aukea? Myyntipakkauksessa tulee mukana hulppea 5000mAh akku, josta riittää höökiä useamman päivän kovaankin keuhkojen muovipinnoitukseen. Käyttövalmis eGo ONE Mega clearomisaattori ja siihen parit vaihtovastuksetkin. Eli käyttämisen aloittamiseen tarvitsevat vain e-nestettä, sopivaksi katsomallasi nikotiinipitoisuudella.

Modi pistää läpi maksimissaan 60w ja wattien lisäksi/kanssa on käyttökokemusta mahdollisuus ohjata myös lämpötilakontrollin kautta. Modista ei aloitteluvaiheenkaan jälkeen lopu ominaisuudet kesken ja teollisen standardin ansiosta siihen voi myöhemmin liittää myös muita clearoja, drippereitä tai 510-kantaan istuvia ratkaisuja. Lämpötilakontrollin tuki on myös sangen ilahduttava, joka tällähaavaa tuntuu olevan höyrypäille se uusi musta. Itse koen lämpökontrollin olevan olennaista vain drippaamisessa, jota ei laadukkaiden clearojen aikana tule itse henk.koht. käytettyä ..vielä.

Peruskäämien lisäksi eGo One Mega kykenee käyttämään myös titaani- ja nikkelikäämejä ..joissa siis ainoastaan tuki lämpökontrollille. Tarjolla on toki myös perinteisemmät kantaalikäämit, joilla tahtia pääsee säätämään wattien kautta välillä 1-60w.

Mikä tekee laitoksesta poikkeuksellisen markkinoilla, on sen muotoilu ja presentaatio. Baarin terdellä ei todellakaan tarvitse imeä posket lommolla enää pakoputken näköistä tuuttia! Tarjolla on kilpa-autoista teemansa ammentavat kolmisen eriä väritysmaailmaa ja maailmaan natsaava tankki, joita ei enää tarvitse liiemmin hävetä.

Lisäakut ja akvardit akkulaturit voi myös jättää kivasti kaupanhyllylle, koska VTeetä voi ladata aivan sillä samalla laturilla, jolla pusket sähköä yöllä älypuhelimeesi ..eli mikrousbiväyläke on. Myyntipakkauksesta löytyy latauskaabelin ja parin vaihtokäämin lisäksi vielä silikooniwrappi, jolla ilmeisesti olisi tarkoitus suojata akkumodin maalipintaa.

Setin kokoluokka on Joyetechi saanut näverrettyä kivan kompaktiksi, eli laitos mahtuu ongelmitta farmarihousujen taskuun tai puvuntakin povariin, (aböyt 86mm ja 10mm. tankkia). korkea. Aika tarkkaan saa koko modin normimiehen nyrkkiin jemmaan, jos tarkemmat speksit kiinnostavat ..ja kuten aina, ne tarkemmat lukuarvot voi kiinnostunut poimia vaikka Googlen avulla.

510-standardin ja 60w tehojen ansiosta vekotin ei näillä näkymin aivan heti happane käsiin ja esim. suositut 0.5ohmin subit höyryävät oikein kivasti. 60watilla ei kuitenkaan aivan Kuuhun vielä lennetä, joten ne isojen poikien 0.2ohmin alle menevät jöötit jäävät vähän kylmiksi ..niitä varten on sitten hieman toisenmoiset vehkeet.

Paketille hintaa muodostuu Suomessa semin huolestuttava 80-95€, mutta täytyy muistaa, että puhutaan aivan käyttövalmiista kokonaisuudesta eli hetimiten ei piilokustannuksia pääse syntymään.

ATK-jäbän everyday carry ja vahva suositus. Pesee eVic Supremen 1-0.

Omassa setupissa tosin eGo ONE Megan tilalla on Kanger Techin subtank mini RBA-dekillä, jossa siinä 0.4ohmin chimneytyyppisesti aseteltu makrokäämi. Imumatskuna orgaaninen ja värjäämätön puuvilla. eGo ONE Mega ei missään nimeässä ole huono clearomisaattori, mutta kerran kun oli hyllyssä niin pitihän sitä kokeilla.

IMG_20150716_213301-01

 

Jos pitää lähteä niihin nurjiin ominaisuuksiin niin ainoat miinukset mitä keksin ovat.. Isosta koostaan huolimatta on oled-näyttö lähes lukukelvoton kirkkaassa auringonpaisteessa ja aikaisemmista eVic-tuotteista poiketen eivät firmispäivitykset ymmärtääkseni ole mahdollisia.

Omani tilasin Puffista, joka löytyy tästä. Omiin keuhkoihin ja suuhun sopivat e-nesteet lähtevät kätsysti Finnvapelta, johon pääsee tästä. Muista kuitenkin kannattaa paikallista kivijalkabutiikkia, jos sellainen mestoilta löytyy.

Seuraavaan kertaan!

-K

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de