Juttuja mistä valkoinen mies tykkää, Suomieditioni rev.1a

23-black-people-not-amused-by-white-people-21 (1)

Silläkin riskillä, että leimaannun A)rassistiksi tai vielä julmempaa B)plagiaatiksi tarjoilen teille omakohtaisen skuupin juttuihin mistä supisuomalainen kalpeanaama tykkää. TE-keskuksien kotouttajat saavat ihan luvallani käännättää tämän aviisin vaikka urgundiksi, jos sille päälle sattuvat; ehkä tsägällä joku kotiutuva globaali reppumatkaaja saa siitä sitten eväät pärjäämiseen täällä Fennoskandinaavian sydämessä. Taas aivan pelkkää ajatusflowta ilman sen kummempia konteksteja tai pisteytyksiä.

1)Travellaaminen
Asiat tosiaan ovat niin retuperseellään kotoSuomessa, että välillä pitää päästä elämään mustalaisena pitkin maailmanturuja. Huomionarvoisesti travellaaminen EI tarkoita matkustamista Hassen pakettimatkojen kanssa vaan se tarkoittaa tyyriin cityrepun ja vielä tyyriimmän high-tech ulkoiluasun kanssa samoilua kehittyvissä maissa Madventuresin henkeen. Näillä eväillä valkkari ei lahtaa itseään kaamosmasennukseen ja saa kuvia sielunmaisemaansa.
Achievement unlocked kun todistaa elintasopulliaisen tinkaamassa thaikkukerjäläisen kanssa matkamuistoista parin ränkylan näkemyseron vuoksi ..200€ fjällravenit selässä.

2)Autotuning
Kerran luulin päätyneeni Ku Klux Klanin vuosimiittiin kun fifty shades of grey värimaisema iski vasten kasvojani, mutta sitten havaitsin vain päätyneeni American Car Showhun maamme pääkaupunkiin.
Points to be taken: tsekkaa miten palasta alumiinia muodostuu tuhannen euron arvoinen veistos kun siihen liittää laatusanan Pro-Systems.

3)Pätevöitymällä toiseen kulttuuriin/uskontoon
Koska kotoperäinen kivien palvonta ja koivujen halaaminen tai opressiivinen judeokristillinen valtion kirkko ovat niin rajoittavia niin mielikuvitusystäviä haalitaan mielellään isojenkin vesien takaa. Shakrat hierotaan kohdilleen ja chi virtaa paremmin kuin koskaan ennen. Ihan kuitenkin tärkeintä on päästä aina silloin ja tällöin hieromaan omaa uuslöytö maailmankuvaansa muiden pulliaisten kasvoihin. Elämää muutoin tasapainotetaan Reikiterapian ja yogan avulla.
Key notes: Sukunimen uudelleen määrittely Matikaisesti Bhatnagariin. Lasten kasvatuksen hoitanee isovanhemmat.

4)Chilien kasvatus
Koska valintamyymälöiden runsaudensarvista ei saa just sitä sopivan scovilleasteikon paprikaa niin se pitää luonnollisesti viljellä hyvällä hiilijalanjäljellä itse, kotona, approx parin tonnin vermeiden avulla. Sattuu molempiin suuntiin mennessä, mutta puhdistaa sielun väittää Kaaleppi Kalkkilaivan kapteeni.
Ootko koskaan nähnyt kun perusterve valkkarimies hikoilee huoneenlämmössä samalla kun puskee naamaansa eväitä?

5)Alakulttuurit
Flavor of the month: gootit, emot, hipsterit, emohipsterit, punkkarit, revarit, stallarit, fiftarit ym. muu roska ovat kaikki valkoisen miehen, lähes yksinoikeudellista, puuhastelukenttää. Täytyyhän ne koulukiusauksen jättämät henkiset arvet jotenkin päästä realisoimaan. Lieköhän ne muut kulttuurinkentät sitten niin hyvin maadoitettu ettei tee mieli pousailla tärvelty bikerirotsi yllä kesähelteellä opiskelijamielenosoituksissa.

6)Sarkasmi
Kun kerran ei saa lyödä, eikä sanoa pahasti niin ne patoutumat pitää päästä purkamaan jotenkin kiertämällä, mutta kuitenkin niin että on joku työpaikka vielä huomennakin tarjolla. Jackpot kerätään viimeistään silloin kun termistö sarkasmin ja ironian välillä menee sekaisin. Genren suurimmat taitajat hykertelevät eriöissään vielä tuntikausia nokkeluuksien suoltamisen jälkeen. Sarkasmia on ääreisvaikea saada taittumaan yli kulttuurirajojen tahi kielimuurien, siksi teräväkielinen länkkäri on aika yksin monikulttuurisessa työympäristössä witsien kanssa.

7)Opensource ja Linux
Hot dange! Teknisesti ajateltuna valkoinen tai musta eivät ole värejä, ne ovat sävyjä mutta nää opensourcekeisarit ovat melkein läpinäkyviä. Markettikoneen mukana tulee yleensä joku käyttis ja normaalit kulttuurit jättävät asian yleensä siihen. Täällä länsimaissa; demokratian ja VAPAUDEN tyyssiassa ei ole juurikaan enää mitään vapautettavaa, joten nämä turhautuneet yksilöt vapauttelevat tietokoneitaan asentamalla niihin esmes. Linuxeja. Miksi tehdä työtä tietokoneella, kun voi tehdä työtä koneensa kanssa aikaa säästelemättä.
“Käänsin Gimpiä just oikeilla kytkimillä kakskytätuntia, säästin ainakin kymmenen prosessorisykliä!” Erittäin hyvä juttu!

8)Vihreät arvot
Koska on melkein väliä mitä viitsen miljoonainen kansa puuhastelee, kohta seitsenmiljardisen populaation pallolla. Viherpyykkään omatuntoni ja körröttelen Priuksella hakemaan luomuperunoita torilta, koska silleen tuntuu että minullakin yksilönä on väliä suuressa kuvassa. Sielupisteitä ropisee kun onnistuu masinoimaan esmes bussilla töihin tyyppisiä tapahtumia tai kieltämään taukohuoneen kertakäyttömukit. Yhtään ei tunnu paksulta kun länkkäriparasiitti pukeutuu globehopen huppariin. Lopullisen kompan kuitenkin muodostaa se, että vihreät arvot sulkevat lähes poikkeuksetta humanismin pois ..ei ne Amazonin vyöhykkeen loggerit sitä viidakkoa pahuuttaan kaada, duunia painetaan koska sielläkin maankolkassa tulee kerran päivässä nälkä ja lapset tartteis saada koulutettua.

9)Myötähäpeä
Termistönä sellainen mitä ei oikein edes voi kääntää muille valtakielille. Olisiko nyt lähimpänä kotikutoinen ilmaisu second-hand shame . Jostakin oudosta primitiivireaktiosta meille kaikille iskee sympaattinen häpeä, jos todistaa kanssavalkin kämmäilevan jotain. Myötähäpeän välttämiseen kulttuuriimme on iskostunut pre-emptive hyssyttely, koska sehän on nyt aivan meganoloa jos esmes jälkikasvu höpisee asiaankuulumattomia tai joku lajitoveri menee kansalliseen televiizio-ohjelmaan esittämään lempilaulujaan.

-K

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de