Kotisohvalta Kung Fury ja SÄ

05/30/15
elokuvat / pan-sivistys

KungFury-TributeSMALL

Hnngh flunssanhan perkele siitä muodostui ja olo on kuin beduiinilla suolakaivoksella, kun kurkkuun on menty asentamaan kaktuskasvi. Eli aikaa idlailla interwebseissä ja todeta, että helkkarinmoisen hypen kanssa rakenneltu crowdsourceihme nimeltä Kung Fury julkaistiin ilmaiseksi Youtubeen.

Ihan ekaksi semisti pettyy kestoon, joka jää karvan vajaaksi 30min ja kun leffa vanhenee niin pettymyksien sekä latteuksien lista vain kasvaa. Joojoo! ymmärrän, että kyseessä on hyväntahtoinen kasaripastissi ja fedoran tipautus kaikelle VHS-estetiikalle, mitä muistilokeroista voidaan hakea ..mutta

Tämä kaikki on jo tehty useita vuosia sitten. Laserdinosaurukset nähtiin jo Ubisoftin mainiossa Blood Dragonissa, Hitlerin surmasuunnitelmat aikamatkailun syövereissä looppailtiin läpi aussien helkkarin metkassa Danger 5:ssa ja soundtrack kuin köyhänmiehen Kavinsky tai Perturbator.

Näissä mieslapsipastisteissa on aina vähän tarkkaa tuo ajoitus, ettei ole kuin nolo iskä pari tahtia jäljessä. Rautaan hei pitää iskee silloin kun sen on kuuma.

Varoitusklaxonien olisi pitänyt myös alkaa väpättämään siinä kohden, kun hiffasin, että pätkän ohjaaja, käsikirjoittaja ja jopa miespääosa olevan sama Svenssoni. Kunnon egon hierontaa siis luvassa ja roimasti. Sitä en tosin voi väittää etteikö tekijätiimillä ole sydän oikeassa paikassa ja lopputulos ole (audio)visuaalisesti muuta kuin AWESOME!

Hän joka varttui lapsesta teiniksi kasarin ja ysärin epäselvissä maastoissa saa tasaisen varmaa tarttumapintaa liki jokaisesta kuvasta ja äänestä. Pätkä tosin ängetty pakotetusti täyteen aivan kaikkea radikaalia* ja lopputuloksena on kevyen klaustrofobinen kollaashi. Jos pystyt diilaamaan näiden asioiden kanssa, niin kannattaa katsoa. Kannattaa myös katsoa aivan jo siitä syystä, että pätkä tosiaan on ilmaiseksi katsottavissa mm. Youtubesta.

Ylipitkän trailerin meininkiä, mutta tekijät lupailivat jo tulevaisuuteen vähän toisensorttista formaattia tarjolle, sikäli jos maksava kickstarterkansa vain löytää sitä löysää valuuttaa vielä toiseen tulemiseen.

  • Effortina *****/*****
  • Retrofuturemiehille tai hipstereille **/*****

David Hasselhoff oli melkoisen ironinen veto, mutta itse oisin ottanut alan maestrot käskyttämään Moogia.

Tsekkaa vaikka tästä.

ZX Spectrumissa javaa.

*Ajankuvallinen ilmaisu kaikelle siistille ja päheelle.

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de