..mikä oikeasti kiristää mun muttereita! redux

12/19/13
tarinat

RAGE

 

Tekstiviestiaikakauden suurin arkkiviholliseni mr. Kieltä-näyttävä-hymiö! Oh how do I loathe you! Mikään muu kahden ASCII-merkin kombo ei saa pulssia niin paljon nousemaan kuin kuittaus 😛 tagilla.

Mitä tunnetilaa sen pitäisi edes välittää? 🙂 on hymysuu, 😀 ilakoivasuu, :S mutrusuu, :G downpotilassuu :3 animenaama, o.O häkellyssilmät, :3) Gerard Depardiuoöä, MUTTA mitä helkkaria tarkoitta :P?? Onko se sarkasminaama vai kehitysvammanassu hence kun kieli ei pysy suun sisuksissa? Monestiko olet vääntänyt IRL:ssä* naamasi about sellaiseen ilmeeseen kun olet kuullut jotain? häh?

Mikä pahinta 😛 hymiö nollaa kaiken mitä on juuri tullut sanottua. Aivan kuin käyttäisit natsikorttia väittelyssä niin 😛 nollaa koko tilanteen webbikeskustelussa. Symbolille läheistä sukua on ;P silmää iskevä olmi, jota voi vaikka käyttää jos on juuri pyytänyt jotain täysin älyvapaata** kuten esmes elokuviin. (Älä käytä, plz)

Tota, jos sulla ei ooo huomenna mitään tähdellistä niin tulisitko kanssani katsomaan parit kökköt italoscifi elokuvat? ;P ..Aivan välitön yllätysseksialavire pyynnössäsi!

Lauseenhan voisi nyt lukea auki:

Mä mitään elokuvia jaksa sun seurassa katsoa, ku et niistä kuitenkaan mitään ymmärrä. Haluan vaan pistää mun kädet sun pöksyihis ja muutenkin käpistellä sun paikkojas mahd. kömpelösti.

Viholishymiötäni voipi käyttää myös jyrkkänä -ehkä- sanana thusly:

nainenX: Sun kanssa on silleen tosi kiva viettää aikaa kahdestaan.

mie: 😛

Niin järjetön faux-pas ettei ole tosikaan. Tarpeetonta sanoa ettei tuosta naikkosesta kuulunut enää ikinä mitään. Aivan yhtä voittoisalta tuntuu olla vastaanottavassa päässä seuraavasti:

meitsi: Tulitko edes silloin?

nainenY: 😛

Päätän tämän artikkelin Kalervo Palsan kuolemattomalla:

Kofeiiniton kahvi, alkoholiton viina, pilluttomat naiset, mulkuttomat miehet. Sitä täällä on. Amerikassa.

Onneksi Kaltsun ei tarvinnut elää niin pitkään, että olisi pitänyt nähdä 😛 symbooli kontekstissään. BTW jos joku taiteilijanretku joskus suosittelee teille Palsan “Eläkeläinen muistelee” -sarjista niin kannattaa jättää väliin ..se on niinQ tosi inhottava.

Never commit yourself to any of the following:

  • People with mental issues or seeing a psychologist.
  • Abuse victims.
  • People that tell you they like you, but don’t have the balls to prove it aside from insisting on holding hands or the like.
  • Geniuses.
  • Cutters.
  • Redheads.
  • People with children.
  • Bisexuals.
  • People into asian culture.

-anon.

Pienempi kuin kolme!

kai.

*Nuorison käyttämä ilmaisu tästä maailmasta

**Kreisiä

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de