Oodi parhaimmalle toimistofrendilleni, ever

Nivea-For-Men-Dry-Impact-Roll-On-11864

Palataan perusasioihin John. Se on aivan herttaisen sama onko päällä lapullinen Armani, ranteessa arvokello ja tukka suorassa JOS toimistovietnamin loppumetreillä haiset aivan eläimeltä ja työtilasi Assemblyiltä. Tietty siihen miesmäiseen myskisyyteen on aikansa ja paikkansa, mutta se päivän viimeinen laatupalaveri tuskin on se.

Omalta osaltani about aina ollut tiukkana vaatimuksena huokua inhimmillistä ödööriä lähipiiriini ja tätä missiota olen siivittänyt vaikka ja millä petrokemian ihmetuotteilla. Kuinka ollakkaan se kustannustehokkain ratkaisu on jo varmaan 15 vuotta löytynyt ihan lähialepan valikoimista sähäkkään hintaankin.

Tietenkin auttaa, että peseytyy kuin ihminen, mutta jos IT-aamu on ollut poikkeuksellisen jännä ja toimistosta esmes jäähdyttävä ilmastointi uupunut sen kymmenisen kuukautta ..niin voit olla varma, että varotoimitta tuo kombinaatio sen häivähdyksen miestä aivan joka paikkaan, jossa asiantuntija maleksii.

Onneksi on jauhemainen alumiini ja Nivea! Nimittäin alta kolmella eurolla lähikaupasta hankkii Nivean aivan uskomattoman hyvin toimivaa antiperspiranttia, nykyään jopa viidessä eri alituoteryhmässä. Itse suosin sitä klassisen perussinistä käsilaukkudildon kokoluokkaan pakatua rollonia. Siihen vielä päälle maltillisesti valitsemaasi toilettivettä ja oot hyvinkin valmis kohtaamaan päivän haasteet, kuin jäbä.

Litku voittanut monetkin major incident kriisiryhmätyöt voimaperäisellä tavallaan vastustaa strategisten alueiden perspiraatiota. Jos et vielä tästä rivien välistä saanut sitä poimittua, niin aivan must buy tai ainakin testaamisen arvoinen linimentti.

Seuraavaksi voisi opetella katsomaan ihmisiä silmiin ja ottamaan “rakentavaa” kritiikkiä rauhallisesti vastaan.

☆☆☆☆☆/☆☆☆☆☆

48h. tunnin suojaa en uskalla luvata, se on tod.näk. paskapuhetta. Muista käydä välillä kotona ja suihkussa. Katsomassa vaimoa ja puhuttelemassa jälkikasvua, where available.

There’s more to life than just sex. I mean there’s also food, sleep and music. OK, it isn’t all that much, but at least it’s something! -Peter Steele

Tämä lyhykäinen kirjoitusrykäisy on omistettu naisneuvonantajalleni, Kristalle, joka toiminut jo kunnioitettavan ajanjakson minun kosmetiikka-asiantuntijana.

Kiitti.

-K

 

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de