Petri rides again! Illan yllättävin käänne

03/02/16
erotiikka

rennie-peppermint-24

Vettä on jälleen virrannut vesistöissä, joten on aika avata illan tekstiarkku jälkipolvien iloksi. Jatketaan yllättävääkin suosiota nauttivien eroottissävytteisten seikkailujen parissa.

Käänteiden todenperäisyys on vähintäänkin kyseenalainen, joten ethän ota aivan kaikkea luettua tosissasi!

Yes!

Ikävän dickkiinpurentaepisoodin jälkeen on saantiosasto ollut hieman hiljaisempaa. Akuutti kuivakauden ennusteet kuitenkin uhkasivat kääntyä tilastollisen voitollisiksi, kun aivan toisessa kaupungissa asusteleva yhteistyökumppani ilmoitti extempore yöpaikan tarpeestaan. Skismoitta edistyvä friends with benefits -järjestely on toiminut ainakin ennen sangen kivasti ..joten miksipäs ei.

Railakkaat elämäntapavalintani kuitenkin ovat jättäneet vuosien rymyämisen jälkeen jälkensä mm. vihlovan mahahaavan merkeissä. Samana päivänä, kun etuystäväni oli määrä saapua kaupunkimaiseen asuntooni, kävin nappaamassa työterveydestä lääkemääräimen ikävästi vihlovaan sisäelinongelmaani. Moralistisen läksytyksen lisäksi lekuri päätti määrätä Somaccien sijaan jotain aivan uutta, ehkäpä jopa parempaa haavojen parantajaa. Roger ja deal!

Apteekista purnukka följyyn ja himaan valmistautumaan iltayön painimatsiin. Lääkkeen käyttöohjeissa todettiin, että kaksi tablettia vuorokaudessa, joten päätin tasoittaa matsin ottamalla heti neljä pilleriä ja yhden reseptivapaan Rennien.

Mömmöt auttoivat lähes heti juilintaan, joten jatkoin muina ukkeleina valmistautumista iltaan.. Koska kuvittelin olevani auvoisa isäntä, niin hommasin myös parit thaikuutiot sitä skenaariota varten, jos vieraalla olisi nälkä. Nälkäinen nainen on äkäinen nainen, joten en viitsinyt riskeerata.

Ilta seurasi sangen rutinoituneita otteita käyttäen Netflixin hämyssä ja böönan sylissä. Kevyt hiplailu johti lääppimiseen ja lääpintä ylimääräisten vaatekappaleiden riisuntaan. Mekaaninen suorite meni aikalailla by the books, joten ei kuvailla toimitusta nyt sen enempiä. Koska muistini toimii joskus, niin loppumetreillä hiffasin, että juurikin tämä daami pitää siitä, jos saa kirjaimellisesti lastit kasvoilleen kevyen tukistuksen saattelemana. Itsehän tulen about jokainen kerta, niin kelailin että ollaan nyt sitten kerrankin oikein hyvää isäntää ja toteutetaan aikuisfantasioita.

Kuivakauteni päättyi kuin monsuuniin. Varsinainen ejakulaatio tuntui kuitenkin, paremman adjektiivin puuttuessa sanavarastostani, koppuraiselta. Hämmennys ei hellittänyt, kun Netflixin kajossa näin kasvoille ja vähän hiuksille lentäneen mällin muuttuneen värimaailman. Totutun marmorinvalkoisen sijaan morjesti omituinen keltavihreä sotku, joka muistutti lähinnä irronnutta influenssaräkää kuin rakkauden nektariinia. Yleensä eivät tilanteet jätä minua sanattomaksi, mutta nyt jäin vain peenis kädessä tuijottamaan partneria suu lievästi auki. Nainen näytti uudessa värimaailmassaan kuin ilmestyskirjan pedolta. Voit itse simuloida tilannetta mikrottamalla muovailuvahaa ja sitten levittämällä tuotoksen juuri lenkiltä palanneen elämänkumppanisi kasvoille.

(Maailmassa on kaksi asiaa, jotka saavat raavaan miehen lekuriin. Toinen niistä on verta siemennesteessä.)

What in the name of fuck?!

Koska partnerini ei ollut, eikä varmaan vieläkään ole, kauhean hidas tahi tyhmä. Oli hänelläkin esittää vastakysymys pysähtyneisyyteeni ..mitä nyt taas? Daamin rynnätessä vessaan, jolkotin itse perässä katsomaan vahingon laatua paremmassa valossa. About juuri kun selvisin mestoille, piti katsos ensin etsiä vaatepinosta bokserit, oli vastassa pönttöön/kaakeleille oksentava alaston nainen. Oksennusten välissä piti luonnollisesti myös huutaa jotain käsittämätöntä seksuaalissävytteisistä taudeista ja miessioista. Huudon desibeleiksi asettuivat sellaiset tasot ettei esim. naapureille jäisi hämärän peittoon incidentin laatu, lisäksi lähti lentoon ja about minua kohden kaikki ne veskin pikkutavarat, jotka ovat kumarassa oksentavan normaalikokoisen naisen ulottuvilla.

Tilanne oli kaikkinensa paketissa about vartissa ja kävin myös hetkellisesti sillä zonella, missä selvittely vain pahentaa asiaa.

Bööna pakkasi kamansa ja säntäsi hotelliin.

Koska ITIL:n mukainen change management on lähellä sydäntäni, niin päätin vähän backtrackailla polkujani, sillä olin aika varma että edellisenä päivänä emitoimani siemenneste oli normaalia väriltään ja koostumukseltaan. Ainoa uusi liikkuva osanen muutoskalenterissani oli työterveyslekurin määräämät mahahaavamömmöt. Ei mennä nyt varsinaisiin tuotenimiin, mutta sivuvaikutuslistaan tarkempi tutustuminen osoitti, että testeissä luokituksella harvinainen (1/1000) esiintyi siemennesteen koostumuksen muutoksia. Voi sen tietty niinkin ilmaista.

No tuli hommattua ne thaikuutiot, söin kuin kuningas.

Ens kertaan!

-K

 

 

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de