Post-Fallout4 introspektio ja tämä

12/08/15
pan-sivistys

I code like I fuckJumping Jesus on a pogostick miten aika vain vierii hyvähköjen videopelien parissa! Kohta käännetään taas uusi lehti vuosissa ja pakataan vanhat skeletoorit narniakaappiin piiloon.

Ihan ei vielä käydä läpi vuoden highlightseja eletystä ajasta. Puhutaan jostain jännemmästä, puhutaan naisista!

Sanottakoon tähän kärkeen, että tämäkin tilitys on lähinnä toverin pyynnöstä muotoiltu. Omalta osaltani voin tunnustaa, että varsinainen syväosaamiseni Eevan tyttäristä rajoittuu lähinnä hetkittäisiin tapailuihin ja niitä seuraaviin katastrofaalisiin kämmeihin. En oikeastaan voi syyttää kuin itseäni, krooninen laiskuus yhdistettynä nahjusteluihin ei oikein lupaa koskaan hyvää ..paitsi tietenkin koodaamisessa.

Perusteet aluksi kondikseen. Maaginen demarkaatiolinja menee naisissa 25-vuoden iässä. Ennen tuota mainittua rajapyykkiä nälkiintynyt, motivoimaton, rikkinäisine farmarihousuineen ja lievän nihilistinen dude paskapuheineen käy kaupaksi kuin väärä raha avoimille markkinoilla. Kosketa tähän, ja pääset Kuuhun -sanoo kukaan ei normaali ihminen. Mutta heti täytettyään 25 vuotta naisen päähän latautuu noin neljä petatavua miestietoa. Tämän jälkeen ei mikään bullshit ja ämpyily lennä, ei enää ikinä.

Hoivaamisviettiset tosin asia hieman erikseen. Näiden kanssa voi yrittää renttuilla silleen light-leveleillä, mutta turha kuvitella sitten pääsevänsä iltakaljalle miesten kanssa tai lievän tapaturma-altteille tourneille viikoiksi. Ei ei kaikki on kiellettyä, pysyt kotona ja katsot Gillmoren tyttöjen kausipaketteja. Itkeminen kuuluu myös asiaan, se on epämiellyttävää ja oikeastaan kaikki korjaustoimenpiteet, mitä luolamiesaivoissasi voisit kuvitella, pahentavat vain tilannetta. Puhumattomuus myös pahentaa. Win! Hoivaamisvietti ei katso ikää, mutta se pahenee iän/suhteen edetessä.

Palataan hetkeksi tuohon 25 vuoden jälkeen ladattuun miestietopakettiin. Normaalipalikoilla varustettu nainen odottaa mieheltä tästä eteenpäin solideja suunnitelmia tulevaisuuden varalle, vakityötä, kiinteää omaisuutta, toimivaa ajoneuvoa sekä kasapäin jänniä harrastuksia. Musikaalisuutta ei enää katsota myöskään hyperkiinnostavana piirteenä. Lahjojen pitää myös olla rahallisesti arvokkaita ja lahjoja seuraavat lahjat pitää ylittää laskennalliselta arvoltaan edeltäjänsä. It’s all about the presentation, joten hulvattomien hampuusikavereihin kanssa pitää polttaa sillat luonnollisesti suhteen vakavoituessa. Pleksit saa vetää hallitusti vain kahdesta kolmeen kertaan vuodessa, lähinnä viinillä.

Naisen ammatinvalinnasta voi myös kerätä jännittäviä tipsejä. Pääsääntöisesti niin, että ammattikoulututkintoon pelin jättäneet ovat hetken ihan mielenkiintoisia silleen parturikampaaja/pintakäsittelijä leveleillä, mutta koitappa keskustella vaikka vartin verran jostakin muusta kuin tapahtumista televisiossa. Spektrin toisessa päässä majailee sitten lisenssiaatit ja tohtorit. Haluatko nukkua vai puhua Kierkekaardista vihreäteepäissäsi? Optimaalisin vaihtoehto on insinööri/maisteri -linjaston urasuorittajat, vähän kaikkea ja parhaimmillaan molempien maailmojen hyvät puolet. Varsinaisin jackpot olisi 90-luvulla syntynyt suomenruotsalainen lääketieteen lisenssiaatti. Sairaanhoitaja(amk) is fine too.

Rumassakin repussa voi olla hyvät eväät, sanovat suomalaiset kansanfilosofit. Ulkonäkö/mania -graafissa kannattaa aina tähdätä levelille wife. Listen and take heed!

Lähes kaikkien naisten kanssa järkevät dialogivaihtoehtosi ovat: NO – NO – YES – SARCASTIC. Hieman tapauskohtaisesti ja kuukausien eri viikkoina; hiljaisuus tulkitaan yleensä kylmäkiskoisuudeksi, joten kannattaa valikoida sanat oikein. Takaisin et pysty ottamaan latteuksia ja parhaimmassa tapauksessa väärin valikoidut lausahdukset tulevat vaanimaan sinua vuosikausia eteenpäin. Mulkku mikä mulkku.

Ehkäpä tässä tätä tilaustekstiä hetkeksi sulateltavaksi. Katsotaan mitä muuta hömppää toivotaan.

Rakasta!

-K

 

 

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de