Saattaapi olla, että riipasen kovan kännin

1346281422

Ai perkeles! Jotensakin tämän kirjoitusgroovin löytäminen työpaineiden keskellä on ollut viimeisen kuukauden vähän liiankin korotetun haastavaa. Olen ihan ultrapahoillani flekmaattisuudestani ja koitan parantaan tapani.

Mitä sillä välin on Kotosuomessani tapahtunut, on keskisuuren kulmankarvanostatuksen arvoista. Virkamiehistö yrittää Pohjois-Korea manööveriä, eli hallita ensitilassa internettiä ja myöhemmässä vaiheessa kansalaisten ajatuksia. Johtoajatuksena jalohko teema: “ois kivaa ja kansantaloudelle edukasta, jos tämä takapajuinen kansa ei dokais niin paljon”.
Motivaatiomies ei arvosta tilannetta, jossa ylhäältä voi tulla yksittäiselle kansalaiselle ilmoitus tietyn sanan häivyttämisestä pois julkiblogitekstistään.

Sanottakoon välihuomautuksena, että tämä ikävän rienaava sana oli viski. Sallittujen sanojen listalla siis edelleen kokojoukko paljon ikävämpiä elintarvikkeita ja akteja, kuten naulapommi, joukkoraiskaus, bonzaikissat ja etninen_puhdistus. Aika diipeille orwelilaisille leveleille päästään, jos Virkamiehistö kuvittelee sanoja taittamalla olevan jonkinsortin vaikutusta kansallisiin arkkityyppeihin ja yksittäisen kadunmiehen psyykkeeseen. War is peace, freedom is slavery, ignorance is strenght. Hän, joka hallitsee menneisyyttä, hallitsee tulevaisuutta. Hän, joka hallitsee nykyisyyttä, hallitsee menneisyyttä.

“Mutku nuoriso dokaa liikaa ja aloittaapa sen pämppäämisen liian aikaisin”. Kulttuuriantropologia ei ole se ihan vahvin fortteni, mutta uskaltaisin väittää, että aivan jokaisen kulttuuriin on kuulunut varttuvalle yksilölle tietynlainen omien rajojensa koettelu. Rajojen testailu yleensä päättyy jonninsortin initiaatioriittiin, jonka kautta astutaan aikuisuuden ikävien velvoitteiden pariin. Jos kokelaan limittien etsintä alkaa nk. vituttamaan kyläyhteisöä niin oli aivan OK pistää apina takaisin ruotuun vaikkapa silmitöntä väkivaltaa käyttäen ..tulipahan siinäkin sitä omaa sosiaalista paikkaa testattua. Nykysuomessa ei ilmeisesti voi enää ilmeisesti edes torua hankalasti käyttäytyvää jälkikasvuaan ilman höösipumpun iskemistä tuulettimeen. Arvot, käytöstavat ja viimekädessä pääoma päihteiden hankintaan kuitenkin valitettavasti valuu sieltä vanhempien osastolta. Onko se nyt niin uskomattoman vaikeaa iskeä älläköivä Jonne-Viljami älypuhelimattomaan arestiin pariksi viikoksi kämmäilyjen sanktioiksi?
Bliss was it in that dawn to be alive, But to be young was very heaven! (William Wordsworthin French Revolution, lukisi sinäkin joskus jotain.)

Miksi minun kunniallisena ja kovia veroja Suomeen maksavana alani jonnin sortin ammattilaisena pitää kärvistellä sananvapauteni rajoja helisyttävillä eddiktejä kanssa; pelkästään siitä syystä, että valkoiset voittajat eivät kykene kasvattamaan rakkauslapsiaan käyttäytymään oikein? Miksi suomalaisesta alkoholikulttuurista ei voi käydä järkeviä keskusteluja salaperäisen virkamiehistön kanssa, jolla ilmeisen omnipotentti valta jaella asetuksia sekä sanella lakeja? Miten nämä aluehallintovirkamiehet edes valitaan positioihinsa, voiko joko poliitikko esim. käyttää vaaliteemanaan ensi eduskuntavaaleissa järkevämpää päihdepolitiikkaa? ..Kun mielestäni en ole kertaakaan päässyt raapasemaan mihinkään lappuun numeroita, joiden kanssa minulla olisi edes se ohikiitävä sanssi vaikuttaa Evira/Avira/Vivira/whatever diktaattoreihin.

Koska pidän itseäni vapaana Euroopan Unionin kansalaisena, olen täten velvoitettu kertomaan eilisen illan iltamistani. Jos sinä, hyvä lukijani, et ole täyttänyt tätä virkettä lukiessasi vielä kahdeksaatoista ikävuottasi niin oleppa hyvä ja lopeta välittömästi. Rullaamalla alaspäin tekstirivejä katson sinut hyväksyvän tässä kappaleessa esiintyvä end user license agreementin.

Eilen kokoonnuimme katsomaan toverin luokse ryhmäytyneenä Putouksen livelähetystä. Keskustelun jouduttamiseksi varustin itseni noin kuudella lonkerotyyppisellä juomatölkillä, jotka annostelin itseeni noin kahden tunnin aikajaksolla. Lisäksi iloisten yhteensattumien vallitessa ryhmään liittyi iloinen veitikka suoraan miniristeilyltä varusteinaan vielä parempaa lonkerotyyppistä juomaa 24 tölkin erässä. Oma lonkeroni oli suomaliseen vähittäiskauppaan sopiva käymisteitse valmistettu lidus, jossa on sellainen ikävä kiljumainen pohjavire. Laivalahjat sitävastoin olivat niitä perinteisempiä, ginillä ryyditettyjä, greippilimsoja. En viitsi puhua tästä kiertotielonkerosta enempiä, mutta..
Valmistajana Hartwall ja mediana 0.33 tölkki
Nautittu ohjeiden mukaan viilennettynä lasisesta nk. highball -lasista. Itse suosin myös ohutta limesiivua ja teelusikallista jäämurskeen annostelua juomalasin pohjille(where available) ennen juoman kaatoa.
Sopii mm. janojuomaksi kesän helteisiin, tai vaikka ihan sellaisenaan kalsarityyppiseen ryypiskelyyn.
Aiheuttaa keskivahvan humalan noin seitsemännen annoksen jälkeen. Humala on iloluonteisen pirtsakka, jossa keskutelu pulppuaa ja muut ihmiset vaikuttavat mielenkiintoisimmilta mitä oikeasti ovatkaan. Kuin upottaisi päänsä märkään sementtiin.
Uskaltaisin väittää, että juurikin tämän tuotteen siivittäminä on Suomeenkin pistetty alulle hyvähkö porukka tulevaisuuden veronmaksajia. Hyvin tehty Hartwall!
Ei paras, mutta riittävän hyvä.
★★★/★★★★★
Ilta jatkui kansantaloutta ilahduttavasti paikalliseen ravintelin, jossa oli älytön valikoima eri vodkia, mutta vain kolmea eri viskiä. Taksimatkakompensaatioksi minulle tarjottiin ilta, joka tarkoitti sitä etten itse saanut päättää mitä join. Edessäni lymyili vuoronperään hanaolut, jokin jaloviinatyypinen drinkki ja lopulta ilmeisesti naisille suunnattu pirtsakan punainen sokeri-ihme. Jos olisin saanut itse valita niin olisin tilannut omia nimikkojuomia, joista ensimmäinen on Evil Empire.
Evil Empire
Tehdään jäähdytettyyn tumbleriin
4cl Camparia
1cl Valkoista Vermuttia
Loppu volyymi mukista Schweppesin Russiania
Limesiivu
Ei jäitä
Juoma kirvoittaa kanssamatkustajissa yleensä varsin kärkeviä kommentteja, kuten “miten sä voit juoda tuollaista” tai “hyiiiii” No lähtökohtaisesti juoma on minulle, ei sinua varten. Pidän kirpakoista asioista. Vaihtoehtoisesti
Cinnamon Girl
Highballmuki
4cl Fireball likööriä
Dash of karpalovodkaa ja jos on niin vielä pienempi tirpaisu vaniljasokeria
Omenamehua
On absoluuttisen imperatiivista, että Fireball on pakastinkylmää ja omppumehu kylmää. Saattanee mausteiden ja Fireballin vuoksi aiheuttaa heikkovatsaisila keskivaikeita närästystiloja seuraavana päivänä.
Sopii yksin nautiskeluun tummenevina öinä tai kuriositaattiviinailtoihin.

Vedin pleksit. Oli kavereiden kanssa todella kivaa. En ryöstöraiskamurhannut ketään, yhtäkään ikkunaan en heläyttänyt rikki ja liikuttelin itseäni taksilla. Heräsin omasta sängystäni kepakan päänkivun saattelemana, jonka korjasin farmakokemiallisen tuotteen(Buranan) avulla.

People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.
-V

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de