Sateisen kesäpäivän nettilurkkailut, vauva.fi

05/26/16
erotiikka

Nimetön

Tättärää, oon täällä taas. Kesäsesongin 2016 eka sadepäivä, joten on hyvä sukeltaa ikinettisuosikkini, vauva.fi -foorumin, ihmeelliseen trollimaailmaan.

Ilmeisesti kansalaisen valmistamisen jälkeen, on toisella tekijöistä kosolti aikaa mm. stressaantua netissä erinäisistä asiainhaaroista. Joukkohysteria tarttuu myös helposti, kun selviksi trooleiksi tarkoitetut jutteluketjut leviävät kauhisteluiden tulimyrskyihin..

Vaimoni löysi peniskuvani kännykästäni, mitä tehdä ..tai inverssio-ongelma niihin liittyen.

Yli kahdentuhannen replyn postaa tissisi –viestiketjumaratooni

Ja vaikka kulttimaineessa kiitävä telakoitumis –keskustelu

Foorumista tekee aivan mainion se seikka, ettei koskaan voi olla täysin varma ollaanko ruutujen sillä puolen oikeasti ihan tosissaan vai kuolemanvakavissa oloissa. Foorumista kun on ässännyt itsensä ulos, törmää maailmaan artikkelien osalta, joka vaikuttaa yhtä vieraalta kuin Neptunuksen ionosfääri minulle. Kaikki kuvat on heavily airbrushed, kaikki on tosi jees ja lapset about siitein juttu sitten valmiiksi siivutetun eväsjuuston. Liikaa sivustolla ei voi aikaansa viettää, koska about jokainen virke saa (lähes) lusikallisen oksupoksua suuhun ..ja voi pojat, että se maistuu ilkeälle.

Esikoisen nimi Neea oli mietittynä jo ennen raskautta. Eveliina halusi, että nimi alkaa N:llä niin kuin Niko. Se oli kunnianosoitus miehelle, joka halusi tehdä lapsia Eveliinan kanssa. Ja kun lapsia päätettiin tehdä, oli selvää, että niitä saisi tulla enemmän kuin yksi.

Toisen kanssa Eveliina ja Niko miettivät, että nimen pitäisi sointua ensimmäisen kanssa. Kolmannen kanssa N-sarjaa ei voinut enää lopettaa.

Huomaan, että valtakunnan runsaudensarvessa todellakin on kaikkia asiat tosi jeba, kun suurperheen nimikriisi ylittää julkaisukynnyksen. Jeesus mun kristus sentään. Ehdottaisin nimiksi myös Nephilimiä ja Nebukadressaria.

Tietenkin sivulla on myös feattaavien blogistien tilitykset vaikka ja mistä, mutta useimmiten naisista. Tämä jäi tältä erää haaviini:

http://www.vauva.fi/blogit/havaintoja_parisuhteesta/kylla_naistakin_panettaa

Kappalekaupalla vellotaan maailman itsestään selvimmän asian kanssa. Tot’kai kaikkia terveitä nisäkkäitä panettaa, muutenhan olisimme ajaneet itsemme jo vuosituhansia sitten sukupuuttoon. Kirjoitus tarpeettomasti monimutkaistaa tilanteita, joista normaalijantteri selviäisi helposti ihan vain ottamalla puheeksi parisuhdepelin epäkohdat. Tuntuuko viikottainen quota-mainaaminen työltä? No perkele, ota asia jutuiksi ja kokeilkaa vaikka jotain kinkyass juttuja, ostakaa vaikka sträppäri ja vetäkää liveen role reversalit. Hommatkaa edes ne pikkutuhmat tehtävänopat, joissa toisessa on erogeeninen alue ja toisessa actioni.

Vittu. Sekoittaako tämä helppo yhteiskunta oikeasti meidän pollat näin pahoin?

Ja tietenkin sen perusmekaniikan ymmärtäminen länsimaisessa kanssakäymisessä. Nainen valitsee ja mies presentoi. Jos lähdetään kapteeni generalisaation matkaan.

Ei siinä mitään, parisen tuntia taas hyvin käytetty. Eikä sadakaan edes enää.

Travel to vauva.fi, bring back proofs of your travels

-K

 

 

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de