Tinderiklinikka A1, laitetaan ne profiilikuvat kuntoon

tinderkeissi

Heyoo! Kolmen tunnin päiväunien jälkeen alkaa tämäkin naamantai-ilta näyttämään ihmismäiseltä viimein. Tämä on follow-up postaus aikaisemmille Tinderioppailleni täällä, lähinnä tarkoitettu niille olmeille ja olmittarille, joille ei matcheja näytä tulevan. Oishan se leffa kiva joskus kahdestaankin katsoa, vai mitä?

Ihan aluksi, fundamentaalit kuntoon! Soivaan peliin tarvitaan kaksi asiaa:

1)Kuusi(vai viisi?) sähäkkää, tuoretta, kuvaa sinusta eri skenaarioissa

Yksi fiksummissa vaatteissa, yksi harrastekuva, yksi kasvokuva ja yksi peuhakuva sun imaginäärisen(lue: lainatun) koirasi kanssa.

2)Nokkela, muttei liian nokkela katkelma bioon. Juurikin niin, sinusta

Biossa kannattaa jättää se armoton sanansäilän viuhdonta minimiin. Nokkeluutta sopii kultivoida, mutta siinäkin on se omansa raja.

Huorittelu, ninjapotkut ja juoksutaksit Tshäh!? Hauska? Ehkä, mutta haetaan vähän sofistikoituneempaa otetta.

Pahasuinen taksissa asiakkaana viihtyvä herrasmies, jolla notkea jalat. Heti parempi.

Työelämässä tukevasti oleva 35 vuotta nuori perusinsinööri. BOOOORING!

Tekniikan taitava ammattimies, korkeakoulupohjalla. Vieläkin slightly booo0ooring, mutta parempi.

Aivan

Helvetillisen

Pitkä

Romaani

Joo, elikkäs, se merkkimäärä on ihan syystä siinä. Keep it simple, stupid.

Tämäniltainen avviisi käsittelee sitä tärkeintä, eli superblyn kivan oletuskuvan valintaa. Asiaa puretaan käänteisellä tavalla, eli esitellään ne kymmenisen big no nota. Kuvat on poimittu pääkaupunkiseudulta, aivan julkisista profiileista. Pyrin anonymisoimaan edelleen julkaisut ..silleen ettei kenelläkään jäisi pahaa mieltä tästä tempauksesta.

Bonusmainittakoon äiti/lapsi -kuvat, joita en halunnut julkaista tälle palstalle. Joopa joo, kyllähän ne äpärät tulevat siinä kaupantekijäisiksi, jos hommat alkavat luistamaan ..mutta voisiko somet ja deittipalvelut rauhoittaa aivan kokonaan kuvista lapsistasi? Kyllä se kakkakone saa sitten ihan itse omin kätösinsä ne kuvansa internettiin, jos sille päälle ryhtyy.

Bubbling underina ilmiöistä olisi vielä chicksit isojen, hakattujen vaimojen, aurinkolasien kanssa. Sanotaan, että silmät on sielun peili ..annathan niiden näkyä. Se lämpöinen kesäpäivä kuva Folke Westin kanssa Madeiralla olisi vaikka sitten kuvakimaran kolmas tai neljäs vedos; ei koskaan se oletuskuvien oletuskuva.

feisa

Kuva1 Tiesittekö, että sovelluksen voi myös poistaa? Onhan tuossa oletussilhuetissa jotain agenttihenkistä ja lupausta epämääräisestä vauhdista sekä vaarasta. Itse en tykännyt.

feisb

Kuva 2 Minulla on literaalisesti nolla ajatusta tästä profiilikuvasta. Onko siinä tinderideittien toivottu tahtotila, exä, nyxä, tuleva nyxä, what? Jos kuva ei myöskään ole netistä löydetty stockphoto, syön silinterini. 0/5, ei jatkoon.

feisc

Kuva 3 Wat? Ai sinulla on koira? Söpöä hei, tykkään käsitellä aivan älyttömästi lämmintä ulostetta ohuen muovipussin läpi kireenä pakkasaamuna klo 5:30

feisd

Kuva4 Kaiketi uppoaa siihen post-pop ironian alalokeroon “ilmaisen itseäni parhaiten muiden hengentuotteilla”. Ps. kuva ois kiva?

feise

Kuva5 Snapchatin pikkuhauskat kuva/videomodikset, ai että! Juujuu, tiedän, että tuo koiranaama suurentaa ihQ:sti silmiä ja onhan se silleen tiettyyn pisteeseen asti todella söpö sekä kiva. Sä oot hei kohta 30, olisit varmaan ihan jeppiksen näköinen ilman pelleilyäkin? Siis niin 2015.

feisf

Kuva6 MUN ON AIVAN SAIRRRAAAN VAIKEA EROTTAA SUO. SÄ OOT NIIIIN KAUAKANA!  Mageeta kuitenkin, että oot päässyt ainakin kerran elämässäsi kikkailemaan Norjan vuonoihin.

feisg

Kuva7 Oh, seriously? Ootko vain spottailemassa naapurin varattuja kundeja Tinderin syövereistä, vaiko varustettu ihan käsittämättömän paskalla huumorintajulla?

feish

Kuva8 Sufferin Jesus on a pogostick! Jos valinta olisi profiilien: koira, blanko, apina tai tämä -väliltä. Lähtisin koiran pygeen.

feisi

Kuva9 Toi sun aveckkis.. Dude vaikuttaa minua isommalta ja on noin 100% kaljumpi kuin minä. Mitä haluut sanoa tällä kuvalla, notta käkeen tulee jos jäädään kiinni? Mahdollisesti surmahommiksi menee? Solid rooger! Olen todella perpleksoitunut juurikin tämän koulukunnan tinderi-kuvien kanssa, haetaanko tässä jotain seikkailuhenkistä kolmatta pyörää vai esitellään ihmisiä joille on aikaisemmin kelvannut ilman välikysymyksiä? No en varmasti tule, tule sinä tänne.

feisj

Kuva10 Ai sullakin on koira, vieläpä sangen kookas ja kykeneväinen tappamaan vaikka minut. Ihanaa!

 

feisk

Kuva11 KUNMNPI SÄ OOT?! Also, diggaan sun ammatistasi ihan törkeenä.

 

 

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de