Tinderin jatkokurssi edistyneille

01/06/16
pan-sivistys

10443491_636538243082631_596487604621658232_n

Henkilökohtainen level up ja uusi kierähdys Auringon ympäri on alkamassa. Yay! Vuosi 2015 elin ilmeisesti kuin proverbiaalinen sika pellossa, josko vuoden 2016 ottaisi piirun verran rauhallisemmin.

Vedin railakkaasti ketuiksi 2-3 naisen kanssa, joista ainakin yksi olisi ollut introspektiivistä katsoen melkolailla keeper. Tähän incidenttiin antoi tuulta sellainen pieni eiku -tilanne mobiilisovellus Tinderin kanssa.

Oli miten oli, menneet ovat menneitä ja show jatkaa runttausta kohti glorioottista loppuaan.

Sil’välin, listen and take heed herraskunta! Tänään on tarjolla Tinderin jatkokurssi.

Ihan ekaksi valokuvat, jota pistät jakoon tähän helvetinkojeeseen. Tilin luomisen jälkeen tsekkaa mitkä kuvat palvelu lottosi näkyviin Facebookki-integraatiosta. Sorttaa sitten välittömästi pois kaikki känniääliö ja huumorikohellukset pois. Soveltuvasti jätä esille 5-7kpl. melko tuoreita kuvia, joista vähintäänkin kahdessa on jotain muutakin kuin makrokuva yläviistosta feissistäsi. Ulkoilutettavista kotieläimistä tai jännistä harrastekuvista bonusta. Tietokoneista, piirretyistä ja videopeleistä ei tykkään kuin tietyn nichen ihmiset, joten jätä niistä kertova dokumentaari myös satamaan.

Toiseksi. Rajaa hakusäde alustavasti oman kotikunasi rajoihin. Seikkailumieliset voivat toki asettaa rangen sataankin kilometriin, mutta siinäpä on sitten riskinä päätyä matkustamaan johonkin Lohjalle aina tilaisuuden ilmaantuen.

Kolmanneksi. Koska nykybisnesmallissaan Tinderi tarjoaa päivää kohden vain tietyn määrän tykkäyksiä ilmaiseksi, on syytä kiertää ilmiselvät botit kaukaa. Otin vapauden liittää tähän kuvaruutukaappaus yleisimmästä botin avauslinerista.. Moi *insert name* olen todellinen nymfomaani, joka rakastaa seksiä..

Cymp9vjB3xzT6gXpWg-eeB2U2pS2I7lHSpjdNj02LcI

Botit yleensä tunnistavat siitä, että ovat sinusta aina 3-4km. päässä.

Mitä tekee -osiossa lähes poikkeuksetta Uni. Helsinki.

Kuvauksessa esoteerinen sanajono lähinnä adjektiiveja: Live, laugh, rock, smile.

Nimenä jotain kulttuurimaisemassamme harvinaista, kuten Sandra, Jackie, Kendra, Barbara etc. etc.

Kuvina selkeästi jotain ulkomaalaista materiaalia. Seinäpistokkeet, ovinupit, jenkkityyppiset asunnot tai kokolattiamatot. Böönä on myös yleensä sellainen standard young int. woman. Harvemmin edes on yritetty matchata kuvagallarian matskua keskenään, naikkosen ulkomuoto ja niinkin base-jutut kuin väritys vaihtelee yleensä villistä.

Matchauksen jälkeen yleensä yrittävät puijata cam-sivustoille, joissa taasen sinua yritetään saada luovuttamaan laskutukseen sopiva luottokortin numerotiedot.

Paras reagointi tinderibotteihin on bannata ne välittömästi. Rohkeimmat käyttäjät toki voivat kysyä “oletko mahdollisesti Sampo Syreeni?” Sampon todistetusti löytäneelle taholle lupaan lähettää postitse pienen palkinnon.

Neljänneksi. Opettele kirjoittamaan kokonaisia lauseita ja olemaan edes auttavasti kiinnosta ihminen. Ota rennosti. Paitsi jos tulee mahdollisuus menehtyä tyranniaan vastaan taistellen.

Netflix and chill.

Sun frendis

-K

ps.

Jos päädyt edes semisti vakavaan yritelmään, niin perehdy hetkinen tinderitilin poistamisen kiemuroihin, sillä kummittelemaan jäänyt accountti päätynee kusemaan pahasti tai hyvin pahasti superstarsseillesi, yleensä vielä pahimpana mahdollisena hetkenä.

Enemmän kuin kaksi iltaa viikossa lasketaan yleensä sanattomaksi sopimukseksi tapailusta. Neljä tai enemmän on sitten kaiketi jo vanhanliiton seurustelua.

 

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de