Top-5 päheimmät kasaripiirretyt, ilman hollywoodisointia

I_Love_80s-Frontal

Samalla kun muu interwebsi tuntuu jeesustelevan uuden oikeistohallituksen kuriohjelmaa, minä nollailen mukavuuslinnakkeessani ja totean:

Ei kiinnosta, eipä koska minua.

Manchildpiirretyt valtavaan näyttöön pauhaamaan ja parempi asento tyynyjen kanssa.

Very kiva.

Samalla kun browsailin kotiarkistoa lävitse dopamiinieritystä parhaiten stimuloivia piirrettyjä silmäillen, niin mieleen hypähti sellainen jännä ajatus, että mihin siisteihin juttuihin ei vielä ole Hollywoodin unelmatehdas rahahimopäissään kajonnut limaisine sionistinäppäineen?

#5 Filmnation Ghost_busters. Njoo, tämä on vähän knoppi, nimittäin esmes baarissa jos joku kysyisi, että mikä on suosikki ghostbustaajani, niin vastaisin sen olevan lähes puhekykyinen gorilla. Aikaa ennen Ivan Reitmanin live action -pläjäyksi oli tarjolla siihen orkkis sarjaan vuodelta 1975jotain pohjautuva pojille tarkoitettu seikkailusarja.

Prime Evil vieläkin tosi magee pahis. Eipä se The Real Ghostbusters animaatiosarjakaan kehno ollut, ekassa seasonissa tarjolla mm. vieläkin hyytävä Cthulhu-jakso.

#4 Wheeled Warriors. Etsitään iskää klassisen heeroskehityskertomuksen puitteissa pitkinpoikin galaksia ja samalla pistetään pahiskasvimonsuja turpaan. Oikeastaan 20minuuttinen lelumainos kasvavalle kotisohvien soturille, mutta tuotantoarvot olivat ihan kohdillaan ja tarinat mukaansa tempaavaa teknopyssyttelyä ..ja pahahan saa aina nekkuunsa lopuksi.

#3 Bravestar. Toinen Filmnationin ikiklassikko avaruuden sheriffin vaiheista New Texas -planeetan takapajulassa. Arvokasta Kerium-malmia himoitsevia rosvoja pistetään pinkkaan inkkarivoimien ja teknohevosen avulla.

Sheriffi Bravestar on niitä protagonisteja, jotka voimistuvat vain jaksosta toiseen eläinperäisten supervoimiensa siivittämänä. Kuriositeettina mainittakoon, että Bravestar on harvinaislaatuisesti natiivin amerikkalainen johtotähti ..yleensä nämä sankarit tapasivat olla Johnny come lately kalpeanaamoja.

#2 Galaxy Rangers. Edelleen keikutaan avaruuden kaukomailla täysin heteroseksuaalisen miesporukan voimin(olihan possessa yksi nainenkin, mutta böönä oli lähinnä jatkuvasti vain kusessa). Tuotantoarvoiltaan helposti  listan parhaimmistoa ilman suttuisia mattataustoja tai freimien kierrätystä laiskoissa takaa-ajokohtauksissa; samalla myös animehenkisin veto. Kestänyt myös yllättävän hyvin ajanhampaan jyrsinnän ja uskoakseni pärjäisi edelleen TV-rotaatiossa, jos vain saisi esityslupaa PG/PC-kulttuurissamme.

#1 MASK. Mobile armor strike kommand, eli Yhdistyneiden kansakuntien käsikassara taistelussa pahaa ja epä-amerikkalaista terroristiorganisaatio Venomia vastaan. Kuten Wheeled Warriorskin, on Maskissakin hyvin vahvat lelumainosfibat, mutta minkäs teet ..niin cooleja juttuja, sekä joka jakson lopussa irrallinen moraalinen opetus kersoille. Mask ratkaisi kaikki ongelmat muuttuvien erikoisajoneuvojensa avulla samalla pelastaen Amerikkalaista unelmaa episoodi kerrallaan.

Taisipa tuo Venomin naisagentti Vanessa Warfield olla myös ensimmäisiä naisihastuksiani tiukkoine ajohaalareineen.

Matt Tracker on siitä paska esimies, että aina on ylityöt tapissa. Illusion is the ultimate weapon, hyvin Sun Tzusti todettu mietelauselma.

#Bonuskierros Centurions Kolme täysin heteroseksuaalista miesheerosta ja chigzi* backoffice tukena avaruusasemalla. Robottipahikset ja cyborg/hacker “companion” kun kehtaavat käydä uhmaamaan yhteiskuntasopimusta on tällöin sovelias laukaista itsensä kiertoradalta pistämään asiat järjestykseen ..ja usein myös tuleen sekä paskaksi. “Länsianime”, ilman suuremmin häiritseviä alavireitä.

*nuori nainen

-K

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de