TYV, miehet yhteisellä asialla

13036545_10154147110942431_587167764_o

Herran vuonna 2016 on ajoittain hankala olla ja toimia punaista lihaa syövänä, maitokauppabisseistä pitävänä sekä polttomoottoreista jotain ymmärtävänä ehtaa partaa kasvattavana miehenä, jolle ironista on lähinnä pajan alasin.

Yhteiskunnan konsensus on prässännyt lähes kaikki perinteiset miespuuhastelut takaisin autotallien tai itse tehtyjen punttisalien hämärään, poissa silmistä ja poissa mielistä. Miehistelystä on tullut noloa ja häpeillen peitelty asia. Vähän kun olisi lepra päässyt tarttumaan idässä.

Äijäily koki rimpuilevaa uutta tulemista joskus Lordin Euroviisuvoiton aikoihin. Saivatpa valtakunnan nimelliset ykköskurgot Hynynen ja joku pitkätukkahippi oman TV-sarjankin, jossa yritettiin porautua ukkometsoilun syvimpään olemukseen mm. ammattikokeilujen kautta. Vituiksihan sekin vaihe meni ja valtaan palasivat hipsterit, äkäiset kolmannen aallon tumblr-feministit ja saatanan kallis käsityöolut. Perusmiehestä tuli jälleen kirosana naistenlehtien palstoille ja esimerkiksi tisseistä ei saanut enää puhua, muuta kuin ehkä imetyksen merkeissä.

Ai niin! Ideaalimiehestä, juurikin sellaisesta mistä nuo aikakauslehdet nykyisin hekumoivat, tuli jotenkin saatanan paradoksaalinen skitso. Pitää olla kovaa sekä pehmyttä, dadbodyä ja pikkasen pyykkilautaa, sielukkaita tatskoja mutta ei liian robusteja, seksiä ei saa kärttää mutta louhintaa pitää olla toimivassa parisuhteessa riittävästi. Lihaa saa/ei saa/ehkä saa syödä sen kolmisen kertaa viikossa, mutta vain jos se teuraseläin on ollut sertifioidusti onnellinen.

MITÄ HALUUTTE MINULTA?!

Juuri kun olin luovuttamassa Tarja Haloselle kivekseni, nousi taivaanrantaan proverbiaalinen Batman-valoheittimen kiila. Yli neljätuhatpäinen miesryhmäytymä, joka järjestäytyy mm. sosiaalisen median kautta, kutsui minut jäsenekseen.

Homman nimi on TYV -herrasmiesklubi. Them those hard riding and partying sons of a guns. Kyseessä on siis niitä viimeisimpiä pakopaikkoja miehille, miesten juttuja varten. Pääsääntöinen action tapahtuu naisvapaasti Internetissä, mutta tämän ja tästä häpeninkiä järjestetään myös ihan oikean maailman osastolla. Pillusta ei toki aina puhuta kuin leivästä, mutta taso kuitenkin pidetään levelillä Mies.

Kun TYV-memberit eivät ole porukalla juhlimassa tai tahoillaan yhtymässä elämänkumppaneihinsa, on listoilla mm. hyväntekeväisyysproggiksia, joista ehkä tunnetuin veto oli Hevisauruksen keikan järkkääminen pitkäaikaissairaiden lasten riemuksi sairaalaosastolle.

Loput vedoista kannattaa tsekata lävitse yhteisön julkiselta charity -osastolta:

Klikkaa tähän..

Solidaarisuus ja miehisen jylhä välittäminen on myös klubin sisäistä, jos elämä pistää jäsenen sylettämään syystä tahi toisesta, niin apua ja neuvoa alkaa kyllä valumaan hädässä olevalle. TYV jeesaa eteenpäin. Kaveria ei jätetä.

Vartiotornityyppiset julkaisut joudut tosin valitettavasti hakemaan jostain ihan muualta. Mies on miehelle veli, ilman uskonnollisia tai poliittisia värityksiä.

Tyyli on vapaa ja ainoina vaatimuksina leikkiin pääsyyn ovat vanhanliiton täysi-ikäisyyden paalin ohitus, ballssit ja perusarvojen kohdallaan oleminen. Älä myöskään ressaa, että kyseessä olisi jonkinlainen pseudouskonnollinen ritarikunta, jossa vihdotaan kissanhäntäruoskilla mosia tai kumarretaan taivaalta tippuneita meteoriitteja ennen istuntoja. Nope, ei sellaiseen lauluun ja leikkiin ole normaalimiehellä aikaa.

Hapuilet jo varmaan jotain plankettiä, minkä voisi täyttää jäsenyyden toivossa? Ei hätää, me kyllä löydämme sinut, jos olet oikeaa ainesta klubiin.

Hail to the king baby.

-K

Myös nimellinen pitkätukkahippi.

 

 

Comments are closed.

1 Comment

  • TYV PRESIDENT

    Rautaista tekstiä!

    RESPECT TYV!

    04/17/16 – 9:29 pm

Balloons theme by
Moargh.de