Viivi ilman Wagnereita, kokeiluiltamat fotarilla

08/09/15
pan-sivistys / tarinat

wagnrpor

Kimmokkeen tämän illan räpellyksiin antoi männävuosien peräti loistava Garfield minus Garfield, eli kotoperäisimmin Karvinen ilman Karvista ..jossa siis päätähtenä Esko ja Eskon emotionaaliset ongelmat.

Otan nyt (taiteellisen) vapauden bastardisoidat parit Juban parisuhdestripit vapaaksi antropomorfisesta sikaeläimestä. Luonnollisesti en ole kysynyt julkaisuun mitään lupaa keneltäkään, joten tsekkaa the real deal ulos paikkakuntasi kirjastosta tai tilaa ihan omaksi tästä.

Viivi ilman Wagneria on sukellus kohti yksin asuvan humanistinaisen henkisiä ongelmia, harvinainen lähikuva yksilöön, joka on murtumapisteessa yhteiskunnan näkymättömän paineen alla.

Taiteilin ensimmäisen Viivin ilman Wagneria siinä herranvuonna 2010. Merkintä jäi tuolloin Facebookkiin pyörimään, ja nyt onkin korkea aika avata galleria koko muulle planeetalle. Tämän samaisen idean sai muut internetasukit myös about samoihin aikoihin, heidän töitään voi ihastella vaikka tästä.

Tämä artikkeli on omistettu Puttoselle. Hyvää syntymäpäivää!

 

wiiviILMANwagneria2vwf03707-10Sivu301305632153553 1349761171235

Bonus

1349777812039

Helkkari näistä tuli synkkiä. Muistathan hakeutua ensten vaikka terveyskeskuslääkärille jutustelemaan, jos se vanne alkaa kiristellä päänuppia ja muumimukit juttelevat keittiössä.

Hyvää kesää kaikille!

-K

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de