Vuosi pakettiin ja level upsit

bdaypic1

Kirkonkellot kilkattaa ja taas on oma henkilökohtainen rundi tähden ympäri tehty onnistuneesti, hyvä minä!

 

Nämä fin de sièclet ovat aina sellaista hiljaisen intro/retro/whateverspection hetkiä. En viitsi tylsistyttää teitä millään löysän semanttisella tilityksellä; kivaa oli lähes kaikilla rintamilla ja järjestelmät pysyivät yllätyshyvin paketissa.

Näin.

Mutta joo. Oottekos muuten koskaan pistäneet merkille, että nämä nk. suuret ikäluokat ovat slightly sekaisin tässä muuttuvan maailman pyörteissä? Aivan hienointahan kuviossa on se, että nämä vanhanliiton jarrut istuvat kuitenkin tiukasti kaikkien päätäntäelinten päällä suu tiukasti mutrussa.

Omalta osaltani koin henkilökohtaisen ahaa-elämyksellisyyden kun debatoin homoliittoista ja niiden laillisuudesta kaveripahuksen noin kuusikymppisen isän kanssa. Argumentit homoja vastaan jäivät odotetusti levelille emmä tykkää ja koska minä sanon niin. Tämän Sokrateellisen menetelmän häikäsemänä sain kuitenkin lypsettyä sen täydellisimmän juurisyyn vastahankaisuuteen, johon olen ikinä törmännyt..

No katsos kun, minut on kasvatettu niin.

Holy Fuck Batman! Näinhän se on, kuten me kaikki muutkin, ovat nämäkin suurien ikäluokkien patruunat enemmän tai vähemmän ympäristönsä tuotteita. Otetaan vähän esimerkkejä

  • Homoseksuaaliset teot(?) lailla kiellettyjä
  • Vammaiset steriloituina laitoksissa
  • Oman aviopuolison sai raiskata ihan laillisesti

Kaikki tämä ja vähän enemmän herrain vuonna 1971 Suomessa. Tähän päälle vielä tiukka koti, Urkki, uskonto ja isänmaa indoktrinaatio, niin voitte olla varmoja ettei ihan jokainen tullut 2000-luvuille pähkinä ehjänä.

Ja voitte olla varmoja, että kadulla kirmaavat demiseksuaaliset panhuilistit sateenkaarilippunsa kanssa vähintään arveluttavat vanhaa kaartia.

No maailma muuttu yksi hautajainen kerrallaan.

Kaivetaan tähän kuitenkin Youtuben syövereistä vuoden 1961 Kaasua Komissario Palmu filmatisointi, joka btw. täydellisenä Tubessa. Jos koko roskan luuppailu ei kertaalla kiinnosta niin kelatkaa kuitenkin ihmeessä ajankohtaan 23:00, jossa nimisankari Palmu ja hänen aisaparinsa käyvät kuulustelemaan sangen avantgardehenkistä miespariskuntaa. Mielessä kävi parikin kertaa, että miten aikalaisyleisö kohtauksesta otti ..jäikö käteen vain iloluonteinen kaverikopla vai hiffasiko joku mistä kyse? Mene ja tiedä. Uunojen ohella Komissario Palmut aivan loistavaa ajankuvafilmatisointia männävuosien Suomesta; niille joita kuvasto kiinnostaa.

Otetaan ensi kerralla sitten mehustelut tulevan vuoden teknovisioista ja härveleistä.

-K

Comments are closed.

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de